Micronidling și cum vă va ajuta să neteziți pielea

O altă procedură care capătă popularitate este micronidling. Micronidingul are multe în comun cu mezoterapia, deoarece ambele proceduri vizează un effect major, urmată de introducerea substanței active. Sună înfricoșător, desigur, dar cei care au încercat spun că procedura este nedureroasă și simplă.

Cum decurge procedura?

Această procedură este împărțită în mai multe etape. După curățarea pielii, se aplică o compoziție cu efectul dorit-poate fi un mijloc de eliminare a pigmentării și inflamației, formulări cu substanțe și antioxidanți care stimulează sinteza colagenului. Apoi - masajul cu mezoroller sau Dermapen (un dispozitiv cu ace pentru un efect strict direcționat asupra zonelor problematice ale pielii), după care pielea trece printr-o curățare suplimentară.

Prin urmare, această procedură poate corecta o varietate de probleme cu pielea . Este demn de remarcat faptul că această procedură poate fi efectuată pe o piele subțire, sensibilă, deoarece traumacitatea este redusă la minimum. O picătură de sânge care iese pe piele este doar un semnal că procedura a avut succes.

Mezoroller poate fi achiziționat și pentru uz casnic, dar există riscuri de infecție ca urmare a erorilor în sterilizare, așa că nu am recomanda această procedură în afara cabinetului unui cosmetolog experimentat.

Cum funcționează?

Înțepăturile micro ale pielii pe care au loc în timpul procedurii, stimulează procesele de regenerare și stimulează sinteza fibrelor de colagen, și, de asemenea, servesc drept canale pentru livrarea rapidă a ingredientelor active în straturile profunde ale dermului. Și aceasta reprezintă nu doar o procedură de întinerire, ci și una terapeutică, care poate îmbunătăți în mod semnificativ calitatea pielii.

Contraindicații

O asemenea procedură nu este recomandată în timpul fazei active a acneei sau în timpul apariției focarelor infecțioase pe piele, deoarece există riscul de a obține infecții mai extinse. În plus, nu se recomandă curățarea și peelingul pielii înainte de procedură. După procedură, este recomandabil să minimalizați expunerea la soare.

Această procedură o puteți realiza în salonul "Weyergans Moldova".

Comentarii (0)

Lasă un comentariu