Manichiura de vară

Vara este momentul perfect pentru a vă permite o anumită neglijență în toate. Pe mâinile tăbăcite, chiar și cel mai palid lac de unghii arată bine. Și dacă vă decideți să adăugați culori, atunci nu va fi egal deloc.

Înainte de a aplica lacul, asigurați-vă că unghiile au forma dorită, că nu există reziduuri de lac vechi pe ele și sunt lustruite cu atenție. Lacul este mai bine păstrat pe unghiile bine tratate.

Dacă vorbim despre tăierea corectă a unghiilor, atunci în mod ideal este mai bine să folosiți pile mari profesionale pe bază de carton. În plus față de faptul că acestea sunt destul de durabile, au aplicat mai multe tipuri de crestături, ceea ce crește eficiența lor. O crestătură grosieră este utilizată pentru tăierea unghiilor, iar cea mică pentru șlefuirea și lustruirea ulterioară. Tratați unghiile întotdeauna de la marginea exterioară la cea interioară, fără a utiliza mișcări de întoarcere pentru a evita stratificarea marginii unghiei.

Aspectul unghiilor trebuie să se potrivească formei lor naturale. Deși tendința este acum o formă de migdale de unghii, nu încercați să urmăriți moda, dacă acestea sunt dreptunghiulare din natură. De asemenea, nu dați unghiilor o formă pătrată, dacă acestea sunt inițial rotunjite. Doar faceți ceea ce vă convine mai mult!

Ce formă de unghii mi se potrivește?

Unghiile au aceeași lățime la bază și la capete

Dacă unghiile sunt lungi à alegeți o formă dreptunghiulară rotunjită sau ovală.

Dacă unghiile sunt scurte, alegeți o formă dreptunghiulară sau rotunjită.

Unghiile sunt ca un ventilator: sunt înguste la bază și se extind spre capete

Dacă unghiile sunt lungi – alegeți o formă ovală sau migdală

Dacă unghiile sunt scurte – alegeți o formă rotunjită.

Înainte de a aplica un lac colorat, nu uitați să aplicați o bază sub ea. Acest lucru va asigura o mai bună aderență a lacului pe suprafața unghiei și va evita, de asemenea, îngălbenirea unghiilor și nuanța roșiatică după îndepărtarea lacului. În plus, pentru a spori strălucirea și pentru a asigura o acoperire pe termen lung, aplicați ulei de uscare pe ultimul strat de lac.

Preferința ar trebui acordată fie lacurilor transparente și translucide, care accentuează bronzul, cum ar fi roz pal, fie tonuri mai proaspete și mai strălucitoare, cum ar fi fuchsia sau mușchi verde, combinate cu accesoriile. Nu atât de importante sunt culorile în sine, cât și compatibilitatea lor. Evitați, de exemplu, culoarea bej, care se îmbină cu tonul pielii. Pentru a crea un contrast ușor, alegeți un lac sau un ton mai ușor sau un ton mai întunecat.

Compatibilitatea culorilor lacului

Dacă aveți piele deschisă: nuanțe naturale de roz, gri și pastel;

dacă aveți piele de aur: tonuri naturale și acide, precum și culori de prune și vinete;

dacă aveți piele mată: culori naturale și luminoase mai dense.

Comentarii (0)

Lasă un comentariu