Nunta lui Morgenstern și Dilara: Ksenia Sobchak ca gazdă, Nastya Ivleeva ca văduvă și lupta lui Eldar Dzharakhov — Allbeauty.md

Nunta lui Morgenstern și Dilara: Ksenia Sobchak ca gazdă, Nastya Ivleeva ca văduvă și lupta lui Eldar Dzharakhov

În ultima zi de vară, Morgenstern, în vârstă de 23 de ani, a încetat să mai fie burlac și s-a căsătorit cu Dilara Zinatullina, în vârstă de 21 de ani, după aproximativ patru ani de relație! Desigur, atenția tuturor a fost îndreptată spre nuntă, iar ea nu a dezamăgit din punct de vedere șocant.

Totul a avut loc în stilul anilor 90, cu toate evenimentele relevante: a fost o răscumpărare a miresei și o călătorie la Daewoo Nexia la biroul de registru Griboedov, unde cuplul a schimbat inelele. Apropo, Ksenia Sobchak a condus întreaga „procesiune” de la răscumpărare până la chiar sărbătoarea, cu care Morgen a reușit să se certe în mod public la premiile MUZ-TV cu doar trei luni în urmă, afirmând că va vorbi cu ea la cameră doar pentru un taxa de 5 milioane de ruble.

Și în timp ce noii căsătoriți mergeau într-o limuzină închiriată după ceremonie, primii oaspeți au început să se adune la debarcaderul Moskva de pe digul Taras Shevchenko: prietenii miresei, părinții cuplului și vedetele, printre care erau SQWOZ BAB, Slava Marlowe, Karina Karambeybi , Karina Cross, Jenya Ershov, Dina Saeva cu un necunoscut într-o mască completă, Nastya Ivleeva în masca unei văduve (aparent în doliu după căsătoria cu Eljey), Danya Milokhin și Eldar Dzharakhov, care au reușit să se lupte cu un străin la chiar intrarea din cauza a ceva „foarte jignitor”. După cum se spune, ce este o nuntă fără luptă?

În cele mai bune tradiții ale unei nunți tipice rusești, invitații au fost întâmpinați de animatori, o tabără de țigani, ghirlande de baloane roz și albe și o zonă foto cu numele eroilor ocaziei, iar Morgenshtern și Dilara au fost întâmpinați cu pâine și sare (picată la fel), porumbei lansați în cer și cadouri.

Apropo, își vor aminti cu siguranță de acestea din urmă: unul dintre cadouri a fost o mașină cu un portret al îndrăgostiților și inscripția „Familia MorgenShrek”. Cine s-a străduit? Rapperul SQWOZ BAB.

Nunta în sine are loc pe o barjă cu două etaje, cu o masă tip bufet la primul etaj și o zonă de divertisment la al doilea. Și dacă avem acces la „primul nivel” doar din Poveștile oaspeților, atunci al doilea era vizibil de departe: paturi în loc de scaune, instalații de fum, ecrane cu literele „A” și „D”, un bar și reflectoare.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от PE✪PLETALK.RU (@peopletalkru)

Programul include Ksenia Sobchak ca toastmaster, concursuri tradiționale cu baloane, un spectacol al lui Alexander Revva (aparent, toporul războiului este îngropat după premiul MUZ-TV) și felicitări emoționante. După cum se spune, fericire pentru tineri!

 

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă