Surse de proteine pentru vegani — Allbeauty.md

Surse de proteine pentru vegani

Pentru un corp sănătos și în formă, nu contează dacă sunteți vegetarian sau nu. Și aici nu este necesar să purtăm discuții morale despre avantajele și dezavantajele consumului de produse din carne.

 

Dacă un sportiv sau oricine altcineva decide să fie vegetarian sau vegan, ar trebui să petreacă suficient timp planificându-și dieta. În același timp, scopul acestui eveniment este de a oferi organismului cantitatea optimă de proteine ​​complete. Pentru a face acest lucru, merită să învățați să combinați diverse surse de proteine ​​vegetale, deoarece proteina conținută în plante este defectă.

 

Acest lucru este înțeles în special de către vegani care sunt implicați profesional în sport, întrucât, abandonând principalele surse de proteine ​​sub formă de carne, pește și produse lactate, pot fi regăsite în alte produse, deci iată o listă de alimente în care se găsește proteine pentru vegani.

 

Tofu

Nuci

Lintea

Semințe de dovleac

Iaurt grecesc

Quinoa

Ouă

Fulgi de ovăz

Produse din soia

Caju

 

Care surse de proteine pentru vegani cunoașteți? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Sursă:  the-challenger.ru, royal-forest.ru, sportivnoepitanie.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă