Tatyana Bakalchuk a devenit din nou cea mai bogată femeie din Rusia - averea ei a crescut de 1200 de ori în an — Allbeauty.md

Tatyana Bakalchuk a devenit din nou cea mai bogată femeie din Rusia - averea ei a crescut de 1200 de ori în an

Revista Forbes a publicat un rating al celor mai bogate femei din Rusia. Pentru al doilea an consecutiv, a fost condus de Tatiana Bakalchuk, CEO și fondator al pieței online Wildberries. Potrivit ziarului, averea ei este estimată la 13 miliarde de dolari - și comparativ cu anul trecut, a crescut cu 1.200%. Această creștere a fost posibilă prin dezvoltarea platformei în sine. De la începutul anului, numărul de utilizatori înregistrați de Wildberries a crescut cu 6 milioane - de la 40 la 46 de milioane. În același timp, cifra de afaceri a platformei a fost anul trecut de 437,2 miliarde de ruble. Potrivit revistei, compania are 53.000 de angajați permanenți și temporari. În acest an, piața a finalizat de două ori mai multe comenzi decât în ​​2019.

Locul doi în rating este ocupat de Elena Baturina, fostul președinte al Inteco Management. Averea ei este de 1.300 de milioane de dolari - vânzarea Inteko către Mikail Șișhanov a ajutat-o ​​să o mărească. Locul trei este ocupat de directorul general al grupului Cherkizovo, Lidia Mikhailova. Averea combinată a tuturor participanților la ratingul Forbes a crescut cu 14,6 miliarde de dolari pe parcursul anului.

 

Sursă: Bazaar.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă