The Ordinary — Allbeauty.md

The Ordinary

The Ordinary este un brand canadian care crează produse efective pentru îngrijirea pielii la preț accesibil, care se află și în țara noastră. Cu toții suntem obsedați de frumusețe, mergem la sala de sport, avem grijă ce mâncăm ca să nu apară acnee pe fața noastră. Aceste produse de la The Ordinary ne vor ajuta ca niciodată în rutina noastră de îngrijire a plielii.

Garderoba voastră se mândrește de gama largă de produse pentru piele, dar vă veți mândri și mai mult cu produsele de la The Ordinary. Pentru a vă ușura lucrurile, am creat un ghid de îngrijire a pielii pentru a începe de astăzi să vă îngrijiți pielea.

Soluție pentru: - atenuarea petelor roșii și a semnelor de acnee; - reduce roșeața, hiperpigmentarea; - întărește bariera de protecție a pielii; - previne pierderea apei din piele; - se îmbunătățește tonusul, textura, elasticitatea, per total aspectul pielii; - se reglează excesul de sebum.

Mod de folosire: aplicați pe întreaga față de dimineață și seara, înainte de a aplica creme cu formule mai grele.

Pentru ce tip de ten este potrivit? – normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - hidratare; - reface pielea; - redă elasticitatea tenului; - reduce liniile fine; - stimulează sinteza de colagenâ.

Mod de folosire: aplică câteva picături pe față dimineața și seara înainte de cremă.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - reduce cearcănele și pungile de sub ochi; - acțiune hidratantă; - restabilește echilibru pielii; - acțiune antirid; - luminozitate și fermitatea pielii din jurul ochilor.

Mod de folosire: masați o cantitate mică de produs în jurul ochilor dimineața și seara.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - oferă hidratare imediată și rezultatele durează; - are rol antioxidant; - elemente care mențin primul strat al pielii protejat și hidratat; - compuși naturali care sunt prezenți în mod natural în piele; - formula nu lasă un aspect gras al pielii.

Mod de folosire: aplicați după serumuri pentru o hidratare eficientă. Ca ultim pas în regimul akin care este aplicat înainte de primer.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - anti-acnee; - reduce roșeața; - luminează pielea; - reduce petele; - antioxidant eficient.

Mod de folosire: se aplică pe față dimineața și/sau seara. Îmbunătățește vizibil strălucire și aspectul tenului. A se evita contactul cu ochii și gura. Pe timpul zilei este recomandat să folosiți protecție solară.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - uniformizează; - reface textura pielii; - oferă pielii o exfoliere usoară pentru o piele strălucitoare și mată.

Mod de folosire: aplicați de preferat seara, nu mai multe de o aplicare pe zi. Curățați-vă pielea, apoi tamponați fața și gâtul cu o dischetă demachiantă pe care ați aplicat în prealabil produsul. Evitați contractul cu ochii și zona acestora. Nu clătiți, aplicați în continuare produsele cosmetice din rutina dvs. Din cauza că conține acizi alfa-hidroxi și poate crește sensibilitatea pielii la soare și riscul apariției arsurilor solare. Folosiți protecție solară, limitați expunerea la soare în timpul utilizării produsului și încă o săptămână după încetarea aplicării lui.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat; - uscat; - sensibil.

Soluție pentru: - anti-acnee; - exfoliază pielea și curăță porii; - combate petele și oferă strălucire tenului; - îmbunătățește strucura pielii și reduce aspectul liniilor fine.

Mod de folosire: este de preferat să aplicați seara, nu mai mult de două aplicări pe săptămână. Curățați fața și așteptați să se usuce complet, nu folosiți pe pielea umedă. Aplicați cu vârful degetelor și lăsați să acționeze, dar nu mai mult de 10 minute. Clătiți cu apă călduță. Important! Nu lăsați să acționeze mai mult de 10 minute. Evitați contactul cu ochii și zona acestora. Dacă apar iritații și acestea persistă, opriți aplicarea produsului și consultați un specialist.

Pentru ce tip de ten este potrivit? - normal; - gras; - combinat.

 

 

Ce fel de produse folosiți pentru rutina dvs. de îngrijire a pielii? Aveți și dvs. în dulăpiorul vostru produse de la The Ordinary? Așteptăm comentariile dvs. mai jos și dinstribuiți această informație importantă prietenilor voștri.

 

Autor: Valeria M

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă