Splash-mask și totul despre acest tip de mască

Splash-mask și totul despre acest tip de mască

Să vedem ce fel de splash și cum vă ajută să vă îmbunătățiți fața.

Splash-mask este un fenomen nou și nu toată lumea a auzit de el, dar toate pentru că astfel de produse nu vor fi aduse în Moldova (iar când vor fi aduse – nu știm). Am încercat să găsim cel puțin un mijloc care să răspundă cererii noastre și a suferit un fiasco complet. Doar o mască de față pe care am găsit-o pe site-ul Moonglow conținea cuvântul misterios splash, dar, în ciuda acestui fapt, nu este formatul pe care vrem să-l spunem.

Mastile Splash sunt concepute pentru cei care nu au timp să stea mult timp în baie, ceea ce face curățarea pielii, aplicând o mască, completând îngrijirea cu toner și cremă, petrecând în același timp 30..40..minute de timp prețios. Nu-nu, nu e vorba de splash. În acest concept de îngrijire, aplicați produsul timp de 15 până la 30 de secunde, iar produsul face tot ceea ce ați petrece 40 de minute din timpul dvs.: exfoliază, luminează, aliniază tonul pielii și dă strălucire.

Textura unor astfel de mijloace este descrisă ca o încrucișare între toner, esență, Booster și ser, deci este puțin probabil ca acest lucru să vă pară neobișnuit dacă sunteți deja familiarizați cu piața cosmetică asiatică. Neobișnuit aici este doar că acest instrument va trebui să fie diluat cu apă, această etapă este obligatorie.

Cum să utilizați?

Lichidul va trebui să fie măsurat cu un capac, amestecat cu apă (aproximativ 700 ml de apă pentru 1 capac de produs) și clătiți-le pe față, iar reziduurile sunt distribuite pe piele. Dacă o faci în duș, atunci nu vei pierde nimic ca îngrijire.

Aceste măști vor fi bune pentru tenul gras, deoarece acestea conțin acid lactic și salicilic. Dacă aveți piele sensibilă, atunci aveți grijă să nu le aplicați la inflamație și asigurați-vă că ați diluat cu multă apă și este mai bine să verificați mai întâi reacția la încheietura mâinii.

Utilizați aceste măști ar trebui să fie de 2-3 ori pe săptămână, combinând cu produsele de îngrijire obișnuite. Ca orice instrument, masca de fuziune poate veni și nu se potrivește.

Recomandă prietenilor

Procură produse din acest articol :

Comentarii :

Articole pe aceeași temă