După ce a vizitat un chirurg plastician: noua ieșire a lui Kendall Jenner a speriat fanii — Allbeauty.md

După ce a vizitat un chirurg plastician: noua ieșire a lui Kendall Jenner a speriat fanii

Kendall Jenner a fost văzută ieșind din cabinetul chirurgului plastician purtând o mască. 

În fotografiile făcute de The Sun, vedeta The Keeping Up With Kardashians a încercat să se ascundă de paparazzi când a părăsit clădirea în care se află cabinetul chirurgului plastician - Dr. Jason B. Diamond.

Fața modelului de 25 de ani era complet acoperită cu o mască albă de colagen, în timp ce părea să-și ascundă și mai mult identitatea purtând ochelari de soare de culoare închisă. Fanii sunt îngrijorați dacă vedeta și-a stricat aspectul cu vreun tratament de înfrumusețare.

Nu este clar ce procedură sau tratament a primit Kendall, deoarece biroul are tratamente faciale, botox, produse de umplere, liftinguri, operații la nas și multe altele.

În timp ce toate surorile Karadashian au recunoscut că s-au orientat către plastic, modelul neagă constant că a interferat cu aspectul ei. În 2017, Kendall a declarat pe Instagram Live: „Într-o zi am văzut titlurile: „Kendall și-a făcut buzele și a avut o reconstrucție completă a feței - uită-te la pomeții ei, uită-te la nas! Am crezut că e o nebunie. Nici măcar nu am răspuns la această prostie. Pentru că dacă comentez acest lucru, oamenii se vor gândi: „Oh, așa se protejează ea – atunci chiar și-a făcut ceva”. De ce ar trebui, ca model, să-mi schimb chipul? Nici măcar nu are sens.”

 

Kendall nu este singurul membru al familiei care vizitează acest medic: chirurgul din Beverly Hills a vorbit deja despre lucrul cu familia Kardashian. În același timp, spre deosebire de Kendall, vedetele au declarat deschis că au trecut sub cuțit.

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă