Monstrul din laguna neagră: cel mai impresionant costum de Halloween al Arianei Grande — Allbeauty.md

Monstrul din laguna neagră: cel mai impresionant costum de Halloween al Arianei Grande

Weekendul acesta, vedetele occidentale s-au lăudat cu ceva între ele, nu au fost cele mai recente colecții de branduri de lux, ci cele mai terifiante și uneori ridicole costume de Halloween. Stiliștii vedetelor le-au pregătit pentru petrecerile costumate la fel de atent ca și pentru covoarele roșii prestigioase.

Prezentăm Premiul Publicului Ariana Grande și echipei sale talentate. Kikimora ei s-a dovedit a fi în afara competiției chiar și pe fundalul „reginei Halloween” Heidi Klum, care anul acesta, deși și-a făcut propriul film de groază, „a trecut” puțin la costume.

Ca inspirație, Ariana a luat personajul legendar al culturii pop americane - monstrul principal din filmul din 1954 „The Thing from the Black Lagoon”. Monstrul a avut un impact uriaș asupra industriei cinematografice și este considerat unul dintre cele mai recunoscute în timpul „Epocii de Aur” de la Hollywood. Un clasic incontestabil.

Conform complotului „Beast”, expediția pleacă în jungla Amazonului în căutarea ruinelor antice și întâlnește acolo o reptilă preistorică. În noua interpretare „de la Arina Grande”, scafandrușul are de înfruntat scafandrii „interpretați” de soțul cântăreței, Dalton Gomez. Monstrul în sine preferă să rateze câteva pahare de vin în lagună.

 

Sursă: Elle.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă