5 alimente esențiale pentru sănătatea femeilor | AllBeauty

5 alimente esențiale pentru sănătatea femeilo

Vindecarea organismului, în primul rând, este necesară să fie din interior și cu ajutorul vitaminelor și microelementelor naturale, ceea ce înseamnă că în fiecare zi trebuie să consumi produse utile pentru sănătatea ta. Acesta este singurul mod de a păstra tinerețea, frumusețea și starea de spirit bună pentru o lungă perioadă de timp. Aceste 5 produse vă pot ajuta să evitați problemele de sân, să aveți mereu un păr mătăsos, să reglementeze nivelul hormonilor, să vă stimuleze starea de spirit, să vă revigoreze și să vă îmbunătățească pielea.

Broccoli și alte crucifere

Leguma principală pentru frumusețea și sănătatea sânului feminin este varza: varză albă, broccoli, varză de Bruxelles și altele. Vitaminele și mineralele conținute în varză sunt benefice pentru țesutul mamar. Nu este o coincidență faptul că multe medicamente pentru tratamentul bolilor de sân conțin extract de varză. De asemenea, varza ajută la eliminarea excesului de lichid din organism. Drept urmare, există o ușoară pierdere a greutății, iar edemul dispare și el. Varza permite să vă păstrați frumusețea și tinerețea pe o perioadă lungă de timp. La urma urmei, are proprietatea de a elimina radicalii liberi, întinerind astfel corpul din interior.

Peștele bogat în grăsimi

Dacă mănânci pește (în special pește roșu) cel puțin o dată pe săptămână, atunci te poți proteja de boli senile și depresie. Întrebuințarea peștelui în regimul alimentar întărește vasele sanguine și pereții inimii, poate preveni dezvoltarea unor boli precum infarctul miocardic. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Baltimore, cel puțin 400 de grame de pește gras pe săptămână este o condiție necesară pentru prevenirea cancerului de sân la femei, desigur și acidul Omega-3, care se găsește în cantități mari la peștele gras. Proprietățile sale uimitoare conferă unei femei frumusețe sub formă de: păr sănătos, gros și puternic, unghii puternice și un ton excelent al pielii.

Linte

Lintele conțin o cantitate mare de proteine, care este ușor absorbită de organism, conțin și mai puține grăsimi decât mazărea, de aceea sunt utile pentru alimentația dietetică. De asemenea, stimulează metabolismul, ceea ce permite pierderea în greutate mai rapidă. Fibra din compoziția sa reduce foamea și îmbunătățește digestia. Perfect pentru femeile însărcinate, deoarece conține o cantitate mare de acid folic. Lintele mai sunt bogate în magneziu și potasiu, care sunt necesare pentru funcționarea inimii și a sistemului nervos. Acest lucru îl face un produs indispensabil pentru persoanele cu boli de inimă.

Verdeaţa

Pătrunjelul, mărarul, cilantro, țelina, ceapa verde,măcrișul, busuiocul și alte plante aromatice sunt incredibil de benefice pentru organismul feminin. Verdața proaspetă, fără excepție, poate preveni cancerul, curăța corpul, reduce greutatea și îmbunătățește starea pielii și a părului. Cele mai utile sunt acelea din grădină, le-ai spălat și le-ai mâncat imediat.

Uleiul de susan

Desigur, toate uleiurile vegetale sunt bune pentru organism, dar uleiul de susan se numește ulei "feminin". De ce? Deoarece are un efect benefic asupra funcției hematopoietice a corpului unei femei. Datorită prezenței vitaminei K, mincarea cu ulei de susan în timpul menstruației poate reduce pierderea de sânge și o reumplere rapidă. De asemenea, uleiul este bogat în vitamina E, care are un efect benefic asupra funcționării organelor genitale feminine. În plus, aportul său facilitează cursul menopauzei și reduce semnificativ simptomele PMS și normalizează ciclul menstrual. Uleiul de susan normalizează procesul metabolic, dar nu ar trebui consumat în exces, deoarece este bogat în calorii.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă