Când este TIMPUL ideal pentru a-ți schimba parfumul? — Allbeauty.md

Când este TIMPUL ideal pentru a-ți schimba parfumul?

Dacă răspundeți da la oricare dintre aceste afirmații, este un semn că este timpul să vă schimbați parfumul. Nu are legătură doar cu gusturile, ci și cu temporalitatea!

 

Veți observa momentul ideal pentru a vă schimba parfumul, din momentul în care îl mirosiți și nu vă mai simțiți la fel ca înainte până când veți percepe că nu mai merge cu SINEA actuală. Verificați semnele!

Un parfum este ca marca ta personală: îți definește caracterul, esența și pe scurt, cine ești. Cu toate acestea, suntem ființe umane care evoluează și se maturizează și, de-a lungul anilor, parfumul care a reprezentat puterea și securitatea pentru dvs. s-ar putea să nu mai evoce același lucru atunci când îl aplicați. Dacă simți că nu se mai potrivește cu personalitatea ta sau cu punctul în care te afli, este timpul să îl schimbi!

Dacă parfumul pe care îl iubești și-a pierdut intensitatea, a devenit puțin „acru” sau și-a schimbat culoarea, poate fi un semn că merge prost și nu ți se mai potrivește. Credeți sau nu, un parfum are o dată de expirare conform notelor sale, deci dacă observați oricare dintre aceste semne, vă recomandăm să îl schimbați sau să cumpărați același, dar nou. SFAT: Dacă aveți deja de gând să investiți în altul, alegeți mai bine un parfum diferit care să vă facă să părăsiți zona de confort.

Creierul și mirosul sunt strâns legate și acest lucru are legătură cu memoria olfactivă; de exemplu, când miroși un parfum și retrăiești un sentiment sau o amintire a ceva ce s-a întâmplat cu ani în urmă. Poți folosi acest detaliu în avantajul tău, selectând parfumuri care îți aduc momente frumoase și pozitive din viața ta, dar se poate dovedi, de asemenea, că acel parfum care este preferatul tău îți amintește brusc de o experiență proastă sau îți afectează starea de spirit. Dacă se întâmplă acest lucru, nu vă gândiți de două ori și schimbați-vă parfumul!

Deși există parfumuri atemporale care arată bine în orice zi, oră și sezon, este adevărat că este bine să ai parfumuri în funcție de sezon: primăvară, vară, toamnă și iarnă. Motivul? Este mult mai distractiv și mai reușit! Gândește-te, un parfum foarte rece vara poate fi prea formal, iar unul super răcoros în toamnă s-ar putea să nu se potrivească cu ținuta ta de pulover confortabil și cizme.

 

Joacă-te cu notele în tendință, încearcă arome noi în funcție de timp și dă-ți ocazia să experimentezi acorduri în afara celor obișnuite, precum notele fougère dintr-un parfum, gurmandul sau cele acvatice.

 

Deja ai decis să îți schimbi parfumul? Ce aromă vei alege? Așteptăm comentariile dvs. mai jos. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

 

Autor: Valeria Mititelu

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă