Cele mai bune produse de îngrijire a pielii din 2021

Cele mai bune produse de îngrijire a pielii din 2021

Când vine vorba de cele mai bune produse de îngrijire a pielii, ne dorim un lucru: rezultate reale.

Ceea ce face cu adevărat o cremă hidratantă (sau ser, exfoliant sau tratament) să iasă în evidență de restul este ceea ce poate face pentru pielea ta.

Datorită inovației continue de la mărci mari și mici, aceste topicuri realizează acum mai mult decât oricând. Între formulări puternice, ambalate cu activități și sisteme de livrare invensive, care asigură ca fiecare picătură merge acolo unde trebuie, rafturile de îngrijire a pielii sunt pline de opțiuni care oferă rezultate dramatice, cu condiția să le folosiți în mod regulat.

Beneficii:

Un balsam decadent de îngrijire a pielii cu 3 uleiuri nutritive și de înmuiere (Babassu, Shea și Macadamia) care combină o dublă demachiere și eficacitate de curățare și un confort intens.

Dintr-un singur gest, elimină efectiv machiajul feței și al ochilor, impuritățile și urmele de poluare.

Pentru toate tipurile de piele. Toleranță testată sub control oftalmologic și dermatologic.

Rezultate:

Perfect curățat, tenul arată mai frumos și mai strălucitor.

Pielea este hrănită și moale, recâștigând confort și suplețe.

Nu lasă urme grase pe față.

Aplicare:

Aplicați o cantitate mică pe pielea uscată. Masați ușor fața și zona conturului ochilor până când produsul se transformă într-un ulei. Clătiți cu atenție cu apă călduță: uleiul se transformă într-o emulsie lăptoasă pentru o curățare ușoară și perfectă și demachiere.

Beneficii:

BEAR este un antrenor personal de buzunar, cu o varietate de antrenamente faciale microcurente.

Tehnologia cu microcurenți vă face pielea mai fermă și mai strălucitoare.

Forma ergonomică a acestui dispozitiv BEAR se potrivește perfect tuturor curbelor feței dvs.

Rezultate:

Pulsările patentate T-Sonic ™ pătrund adânc în pori, îmbunătățind circulația și ameliorând tensiunea musculară a feței, în urma căreia veți avea o piele mai fină, mai moale și mai radiantă.

Aplicare:

Uscați-vă dispozitivul, apoi curățați și uscați bine fața. Aplicați SERUM-ul pe toate zonele pe care doriți să le lucrați până la absorbția completă.

Apăsați butonul pentru a activa microcurentul BEAR. Pentru a schimba intensitatea, apăsați rapid butonul o dată pentru fiecare nivel. Opriți acțiunea T-Sonic ™ apăsând butonul de două ori.

Apăsați ușor ambele sfere metalice pe fața dvs. și apoi glisați-le ușor peste față și gât.

Beneficii:

Combină note de nucă de cocos, orhidee tropicale și praline

Un parfum proaspăt inspirat de tinerele nuci de cocos verzi găsite în Brazilia

Îmbogățit cu amestecul Sol De Janeiro CocoSugar pentru un efect liniștitor

O formulă ușoară, fără grăsime

Rezultate:

O spălare corporală bogată, fără umezeală, fără sulfat, care lasă pielea incredibil de hidratată, vizibil moale și parfumată delicios de coco-zahăr.

Aplicare:

Iubiți la maxim dușul masându-vă cu Coco Cabana crema hidratantă  pe tot corpul, concentrându-vă pe petele uscate care necesită o dragoste suplimentară (coatele, genunchii, picioarele).

 

Beneficii:

Cu 2% acid succinic, tratamentul vizat reduce ușor dimensiunea acneei, reduce nivelul grăsimii și deblochează porii, ajutând în același timp la prevenirea înfundării lor după utilizare. Combinat cu 1% acid salicilic.

Rezultate:

Аcest tratament vizat va ajuta la reducerea petelor și a punctelor negre, rămânând în același timp delicat pe piele.

Aplicare:

Poate fi aplicat pe zona problematică de până la trei ori pe zi. Vă sugerăm curățarea cu demachiant cu acid salicilic, urmată de hidratarea pielii cu acid hialuronic înainte de aplicare. Puneți o cantitate mică din tub pe un deget curat și aplicați direct pe zona cu acnee. Dacă doriți să folosiți deasupra alte produse de îngrijire a pielii sau machiaj, lăsați crema să se usuce timp de 5 minute înainte de aplicare.

Beneficii:

Tratament emolient nutritiv care acționează pentru hidratarea, înmuierea și netezirea zonei ochilor.

Formula cu absorbție rapidă.

Îmbogățit cu extract de alge, ulei de frunze de eucalipt și brevet Miracle Broth ™.

Ajută la îmbunătățirea strălucirii pielii.

Funcționează pentru a reduce la minimum semnele îmbătrânirii.

Rezultate:

În timpul testării pe 103 femei cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani, după ce a utilizat concentratul pentru ochi timp de 4 săptămâni, de două ori pe zi:

- 95% dintre femei au spus că pielea se simte mai puternică și mai stabilă.

Aplicare:

Puneți o cantitate mică pe aplicator de două ori pe zi și masați ușor pe pielea din jurul ochilor pentru a spori microcirculația naturală. Sfatul nostru: plasați aplicatorul La Mer the New Eye Concentrate în frigider timp de 3-5 minute pentru a spori efectul răcoritor.

 

Scrieți numaidecât în comentarii ce produse dvs. folosiți pentru a vă îngriji pielea. Orice feedback este bine venit, dacă aveți întrebări cu privire la produsele de mai sus, simțiți-vă liberi să o faceți. Distribuiți această informație importantă prietenilor voștri și urmariți-ne pe rețelele de socializare unde veți găsi alte informații interesante despre diverse teme.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă