Express metodă de a obține silueta de vis în ajunul Revelionului!

Puțin timp a rămas până la Anul Nou, iar tu încă nu poți să încapi în rochia perfectă în care ți-ai dat promisiunea de a străluci în noaptea de Revelion? Nu te indigna pentru că îți vom ajuta. În ciuda faptului că au mai rămas doar 20 de zile până în noaptea principală a anului, vei avea timp să schimbi ceva dacă începi astăzi. Totuși, pe viitor, încercați să lăsați dorința de a vă schimba pentru o anumită zi, deoarece sănătatea nu tolerează o astfel de atitudine față de sine.
Sportul regulat și mâncarea potrivită sunt prietenii tăi în orice moment.

Pentru pierderea rapidă în greutate, veți avea nevoie de:

gantere sau sticle de apă cu volum de 1 litru;

adidași;

mat;

dorința de a urca într-o rochie frumoasă;

un pic de nutriție adecvată.

Metoda express

Ai găsit tot ce-ți trebuie de pe lista noastră de antrenamente? Bine! Acum deschide browser-ul și scrie: "de..."nu, nu" vizionați un film fără SMS și înregistrare", ci "pierdeți în greutate în 30 de zile cu Jillian Michaels" , sau mai degrabă "silueta de vis în 30 de zile". De ce acest program? Anume acest program garantează (!) chiar și în cazul antrenamentelor la domiciliu . Este conceput pentru începători: nu este atât de dificil să reziști 30 de minute de exerciții fizice, nu-i așa? Desigur, la început nu va fi ușor, dar cred că să reziști 50-60 de minute în sală este cu mult mai dificil.
Acest antrenament presupune 3 nivele, care durează 10 zile. Fiecare nivel include exerciții asupra tuturor grupurilor musculare, dar, datorită schimbării modalităților de exersare, la antrenament participă întreg sistem muscular.
Cele 3 nivele pot fi vizualizate pe acest site. Crede-mă, după ce ați terminat chiar și nivelul 2, veți urmări rezultatul, dar sperăm că nu te vei opri aici.

Ce rămâne cu alimentația?

Nu te îndemnăm să mori de foame, nu. Dar, respectând câteva reguli simple, chiar și în 20 de zile puteți scăpa de câteva kilograme în plus.
Regula principală este: mâncăm mai puțin, dar mai des! Cea mai bună opțiune este de a mânca de 5-6 ori pe zi, dar în porții mici. Deci, protejăm stomacul de întindere, învingând senzația de foame.
Nu mâncați prea mult seara. Este mai bine să acordați preferință produselor ce conțin proteine ușor digerabile și cu 3 ore înainte de culcare.
Fructele și legumele – prieteni, sarea și zahărul-dușmani! Zahărul se găsește în băuturi dulci, sosuri, ciocolată, chipsuri, fast-food și alte bunătăți. Norma utilizării sale pe zi este 12 lingurițe, sare – 1.
Bea apă. Indiferent cât de mult doriți, totuși consumați mai multă apă, deoarece apa reduce pofta de mâncare și consumul de calorii. E grozav, nu? Beți cel puțin 1,5 litri de apă plată.
În general, după cum ai observat, nu oferim nimic complicat. Cu toate acestea, dacă exercitați o atitudine serioasă fața de nutriție și la exerciții, după 20 de zile ve-ți fi plăcut surprinși de reflecția în oglindă.
Scrie-ne ce express-metode folosești tu, iar cea mai bună, noi o vom publica pe site!

Comentarii (0)

Lasă un comentariu