Cluburi de fitness care organizează antrenamente online în Chișinău | Allbeauty.md

Ne antrenăm acasă. Cluburi de fitness care desfășoară antrenamente online

Carantina nu este un motiv pentru a cădea în spirit și a nu face nimic. De aceea, cluburile sportive din Chișinău au organizat pentru dvs. antrenamente gratuite în regim on-line. Alăturați-vă și fiti întotdeauna în formă!

Sport Park

O echipă de antrenori profesioniști de fitness postează zilnic pe pagina lor de Facebook antrenamente de o oră in diferite destinații de fitness. Aici veți găsi atât Zumba, cât și formarea de forță, și Crossfit și multe alte activități utile. Urmăriți anunțurile și actualizările de pe pagina oficială a clubului.

Pilates Studio Bonne Forme

Fondatoarea studioului Adela Gavrilenco este primul instructor din Moldova care și-a terminat studiile, la singura elevă de până acum a lui Joseph Pilates, Lolita San Miguel. Trecerea numai a acestor cursuri oferă dreptul de a preda metoda Maestro.
În fiecare zi, la ora 12:00, pe pagina de pe Instagram, Adela organizează o emisiune online a lecției. Facebook și Instagram, și fiti în formă.

Aquaterra Wellness & Spa

Se antrenează în diferite grupuri musculare. Nu știi ce să pompezi azi? Mergeți la pagina clubului, unde antrenorii competenți vor explica și demonstra clar cum să faceți exercițiile corect!

Niagara Fitnes Club

Pentru a face sport, nu trebuie să comandați în grabă un inventar special, deoarece deja îl aveți! Veți avea nevoie de un covor, gantere de casă, un scaun și un videoclip pregătit de un antrenor de fitness de la Niagara pentru dvs. Da, e atât de simplu. Apasa click pe pagina și antreneaza-te cu plăcere.

Energy Fitness

S-au alăturat antrenamentelor online pe care le-ați cerut și le-ați așteptat. Primul antrenament complet il puteti vedea pe pagina Clubului de pe Facebook.

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă