Apa Sassi: Cocktail de slăbire

Apa Sassi: Cocktail de slăbire

Cu siguranță ați auzit că trebuie să beți aproximativ 8 pahare de apă  pe zi pentru a vă hidrata și a vă înfrumuseța pielea. Apa potabilă, legumele și fructele care conțin apă vă pot proteja corpul de oboseală. Dar unul dintre cele mai importante beneficii al apei potabile este faptul că ajută la menținerea echilibrului de apă în organism și la protejarea acestuia de retenția de apă în celule, care duce la formarea edemului și balonării. Apropo, în acest articol vă vom informa ce să faceți cu edemul.
Opt pahare – este un ghid; Nevoia tuturor depinde, desigur, de alimentație, de activitatea fizică și mentală. Dar opt este un bun punct pentru început ca organismul să nu simtă setea.
Apa Sassi poartă numele creatoarei sale, Cynthia Sass, care este doctor în nutriție. Cynthia a sugerat să bea o astfel de băutură tuturor celor care vor să scape de „șorțul” de pe stomac, precum și pentru potolirea setei, normalizarea procesului digestiv și îmbunătățirea stării pielii și a părului. Este contraindicat numai pentru persoanele cu ulcer stomacal, gastrită și insuficiență renală.

Rețeta pentru băutură

Ingredientele pentru o astfel de băutură sunt disponibile și găsirea lor nu este dificilă. Veți avea nevoie de:

– 2 litri de apă (aproximativ 8 ½ cesti);

– 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras;

– 1 castravete mediu, decojit și tăiat în felii subțiri;

– 1 lămâie medie, tăiată subțire;

– 12 frunze mici de menta.

Se amestecă toate ingredientele într-o sticlă mare și se lasă aromele să se amestece peste noapte. Bea un astfel de ulcior de apă pe tot parcursul zilei.
Dacă nu ați văzut articolul nostru anterior cu un check-list, atunci acest articol este, de asemenea, relevant.

Recomandă prietenilor

Descarcă checklist:

Comentarii :

Articole pe aceeași temă