Baloo the Bear and Catwoman: cum au petrecut Justin și Hailey Bieber Halloween — Allbeauty.md

Baloo the Bear and Catwoman: cum au petrecut Justin și Hailey Bieber Halloween

În ajun, stelele a sărbătorit cea mai înfricoșătoare noapte a anului. Iar dacă unii au preferat să se îmbrace în costum și să stea acasă, alții nu au ratat ocazia de a-și demonstra ținuta la o petrecere. Așa că, de exemplu, Hayley și Justin Bieber au mers să sărbătorească Halloween-ul într-o vizită la prietenii lor.

Apropo, Haley a abordat serios pregătirea sărbătorii de anul acesta. Mai întâi, ea a postat pe Instagram o serie de poze în care a repetat imaginile iconice ale lui Britney Spears, iar apoi și-a pregătit și un costum special pentru petrecere.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Justin și Haley arătau cu siguranță foarte efectiv, în ciuda faptului că nu purtau costume asortate. Justin era într-un costum de urs (putem presupune că este ursul Baloo din Cartea junglei. Ce-i drept, rapperul a diluat imaginea din desene animate cu lanțuri de diamante și adidași Jordan.

Haley, pe de altă parte, avea forma unei catwoman. Modelul a purtat o pelerină de piele neagră până la podea, cizme cu platformă aspre și o perucă neagră. Iar vedeta a completat imaginea cu urechi de pisică.

 

Sursă: Peopletalk.ru

Recomandă prietenilor

Comentarii :

Articole pe aceeași temă